Foto-Album.online

Foto Album Fotografen WR + 0174

Motorrijder rijdt voetganger aan, hulpverleners reanimeren

Een motorrijder die bij Rijswijk van de snelweg kwam, heeft volgens de eerste melding bij de politie op de Haagweg, net over de grens met Den Haag, een voetganger aangereden. Zijn motor kwam zeker vijftien meter verder tot stilstand. Een van de slachtoffers moest gereanimeerd worden.

Bij de politie kwamen rond 19.00 uur de eerste alarmerende telefoontjes binnen dat een motorrijder onderuit was gegaan en een voetganger zou hebben geraakt. Volstrekt onduidelijk is volgens een woordvoerder nog wat er precies gebeurde of wat er eerst was: de motorrijder kwam ten val en raakte een voetganger of hij raakte de voetganger en ging daarom onderuit.

Fotograaf : Henk Ros van http://www.artfotos.nl/

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2019 Foto-Album.online

Thema door Anders Norén